Dienstverlening

Onze dienstverlening is onafhankelijk en betrokken. We hebben geen hit-and-run mentaliteit, maar stellen ons continu de vraag of de betreffende transactie nog steeds in het belang van de opdrachtgever is.

We staan (vaak letterlijk) aan uw zijde. De werkzaamheden kunnen, als u daar prijs op stelt, bij u op kantoor worden uitgevoerd zodat communicatie en bereikbaarheid optimaal zijn. Een strakke, heldere en daadkrachtige procesvoering is erg belangrijk bij de dikwijls omvangrijke processen waar wij ons mee bezig houden. SuSolutions heeft een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde adviseurs. Indien de grootte of complexiteit van de opdracht dit vereist, wordt er samengewerkt met één van onze partners.

Doelgroepen
Onze opdrachtgevers zijn grotere (al dan niet beursgenoteerde) ondernemingen, participatiemaatschappijen, DGA’s (verkoop van private ondernemingen, c.q. familiebedrijven) en buy out/in managers.

SuSolutions realiseert transacties in een breed scala aan sectoren. Variërend van productiebedrijven tot zakelijke dienstverlening, en van high-tech tot voedingsmiddelen. Iedere sector heeft zijn eigen specifieke kenmerken die bepalend zijn voor het realiseren van waarde en die leidend zijn in een koop- of verkoopproces.

Kosten
Afhankelijk van de complexiteit en omvang van de opdracht werken wij met een uurtarief of een vast dagtarief. Voor sommige trajecten is een combinatie van uur-/ dagtarief en succesfee mogelijk.

Graag maken we met u een vrijblijvende afspraak